فیلتر

آداپتور 19.5 ولت 6.15 آمپر

790,000 تومان
1
آداپتور Adapter AC-DC یک منبع تغذیه است که می تواند ولتاژ بالا را جهت استفاده دستگاه‌های حساس الکترونیکی کاهش دهد.آداپتور ها در دو نوع میباشند که آداپتور AC جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل می‌کند، در حالی که آداپتور DC جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می‌کند همچنین...

آداپتور 15 ولت 4 آمپر

250,000 تومان
0
آداپتورها به دلیل کاربرد گسترده‌ای که دارند، در صنایع مختلف از جمله الکترونیک، ارتباطات، پزشکی و خانگی استفاده می‌شوند.جهت خرید آداپتور از طریق شماره های درج شده در سایت با کارشناسان ما در ایران آداپتور در تماس باشید. بطور کلی آداپتور یک دستگاه الکتریکی است که برای تبدیل ولتاژ و...

آداپتور 15 ولت 5 آمپر

250,000 تومان
1
- شدت جریان (آمپر) : 3A - ولتاژ ورودی: 240-100 ولت - ولتاژ خروجی : 15V - توان خروجی : 745 وات - جنس : پلاستیکی

آداپتور 3.3 ولت 4.5 آمپر

160,000 تومان
0
آداپتور یک مبدل الکتریکی است که از آن برای تبدیل کردن ولتاژ برق به شرایط دلخواه استفاده می شود. به عبارت دیگر و ساده تر وظیفه آداپتور تبديل جریان متناوب برق با ولتاژ بالا، به جریان مستقیم با ولتاژ پایین است.آداپتور ها دارای یک واحد مرکزی هستند که حاوی مدار...

آداپتور 7.5 ولت 2.4 آمپر

155,000 تومان
0
آداپتور یک مبدل الکتریکی است که از آن برای تبدیل کردن ولتاژ برق به شرایط دلخواه استفاده می شود. به عبارت دیگر و ساده تر وظیفه آداپتور تبديل جریان متناوب برق با ولتاژ بالا، به جریان مستقیم با ولتاژ پایین است. آداپتورها بر اساس دو مشخصه‌ی ولتاژ و آمپر ساخته...

آداپتور 7.5 ولت 2.5 آمپر

140,000 تومان
1
آداپتور ها دارای یک واحد مرکزی هستند که حاوی مدار های سوئیچینگ برق است و که می تواند ولتاژ بالا را جهت استفاده دستگاه‌های حساس الکترونیکی کاهش دهد. آداپتور جریان برق متناوب را از شبکه برق گرفته و با ولتاژ مورد نیاز دستگاه به حالت DC تبدیل می کند. جریان...

آداپتور دیواری 12 ولت 4 آمپر

130,000 تومان
2
آداپتورهای دیواری نوعی از آداپتور هستندکه مستقیم به پریز برق متصل می‌شوند و نیازی به کابل پاور جداگانه برای اتصال به پریز برق نخواهند داشت. آداپتور جریان برق متناوب را از شبکه برق گرفته و با ولتاژ مورد نیاز دستگاه به حالت DC تبدیل می کند.جریان و ولتاژ دارای گونه‌های...

آداپتور 9 ولت 3 آمپر

ناموجود
1
- شدت جریان (آمپر) : 3A - ولتاژ ورودی: 220 ولت - ولتاژ خروجی : 9V - توان خروجی : 27 وات - جنس : پلاستیکی

آداپتور 5 ولت 3 آمپر

110,000 تومان
1
- شدت جریان (آمپر) : 3A - ولتاژ ورودی: 220V - ولتاژ خروجی : 5V - جنس : پلاستیکی - توان خروجی : 15 وات

آداپتور چیست؟

آداپتور وسیله‌ای جهت کنترل و تغییر ولتاژ می‌باشد. برق شهری وارد آداپتور شده و از طرف دیگر بسته به نوع آن ولتاژ تغییر یافته را ارایه می‌دهد. آداپتورها در نوع تغییر ولتاژ بسته بندی می‌شوند. آداپتور DC و آداپتور AC که در نوع اول جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل می‌شود. در نوع AC جریان متناوب در خروجی ظاهر می‌شود که این دسته را ترانس می‌نامند و آداپتور های این دسته را آداپتور ترانسی مینامند. برای استفاده از آداپتور در رباتیک و استفاده برای ماژول‌ها به صورت معمول از نوع 5 ولت یا 6 ولت استفاده می‌شود. ولتاژ استاندارد اکثر ماژول‌ها 5 ولت می‌باشد. بردهای آردوینو و… هم با ولتاژ 5 ولت کارایی دارند. البته به علت استفاده از رگولاتور در ورودی جک آداپتور امکان استفاده از آداپتور 9 ولت هم فراهم می‌باشد. در تعریف ساده باید گفت آداپتور وسیله یا منبع تغذیه‌ای است که می تواند برق با ولتاژ بالا را کاهش دهد و پایین آورد تا برای دیگر دستگاه‌های الکترونیکی قابل استفاده شود. برای نمونه آداپتورها می توانند ولتاژ برق متناوب یا همان AC شهری که ۲۲۰ ولت است را به ولتاژ مستقیم DC پایدار ماندن ولتاژ برقی که باتری دارد تبدیل کند. در واقع ولتاژ بالای AC را به عنوان ورودی از طریق دوشاخه‌ای که دارد دریافت می کند و سپس به ولتاژ DC کاهش یافته تبدیل می نماید و طبیعتا از آن جایی که می توان همواره از آن بهره برد و هزینه‌ی ویژه‌ای ندارد در برابر باتری‌ها اقتصادی‌تر و به صرفه تر است.

آداپتور لنوو 65 وات

ویژگی های آداپتور

در آداپتورها دو مشخصه‌ی فنی وجود دارد که دارای اهمیت است و باید حتما ویژگی‌های برق دریافتی دستگاه مورد نظر را بررسی نمایید. برای دستگاه‌های حساس باید آمپر و به ویژه ولتاژ خروجی آداپتور منبع تغذیه دقیق و یکسان باشد. البته برای بیش‌تر دستگاه‌ها آمپر بالاتر مشکل خاصی ندارد و دستگاه به اندازه‌ی نیاز خود جریان می‌کشد. مولفه‌های مهم در آداپتورها شامل شدت جریان خروجی، ولتاژ خروجی ، فرکانس کارکرد، نوع و اندازه فیش است که در این بین دو مولفه ولتاژ خروجی و شدت جریان خروجی آداپتور بسیار مهمتر از موارد دیگرند.  باید توجه کرد که روی دستگاه‌های گوناگون معمولا این اطلاعات در بخش ورودی برق درج شده است. همچنین مبدل HDMI به AV یا دانگل بلوتوث یا پلیر ۲۲۰ ولت فلش خور ضبط قدیمی نیز به گونه ای از برق DC آداپتوری استفاده می کنند.

ولتاژ خروجی آداپتور

آداپتورها پس از دریافت ولتاژ ۱۱۰ ولت تا ۲۴۰ ولت می توانند آن را تبدیل به ولتاژ خروجی Output از ۳ تا ۴۸ ولت کنند. برای نمونه باید به آداپتور های ۳ ، ۶ ، ۷٫۵ ، ۹ ، ۱۲ ، ۲۴ ، ۳۶  و ۴۸ ولت اشاره کرد. ولتاژ خروجی بستگی دارد به دستگاهی که قرار است از این آداپتور استفاده کند. برای نمونه دوربین‌های مداربسته و سیستم های امنیتی، انواع مودم، سیستم صوتی و آمپلی فایر و… معمولا از انواع آداپتور ۵ ولت و انواع آداپتور ۹ ولت استفاده می کنند. در مبحث رباتیک نیز از آداپتور های ۶ ولت و ۹ ولتی استفاده بیشتری می شود. در مانیتورهای سامسونگ و ال جی و .. نیز معمولا از آداپتور های ۱۴ ولت استفاده می شود.

ولتاژ والپیپر خطر برق

شدت جریان آداپتور

شدت جریان خروجی آداپتورها ممکن است از 300 میلی آمپر – 1 آمپر – 2 آمپر – 3 آمپر – 4 آمپر – تا 20 آمپر و اعدادی میان این ها باشد. بالاتر بودن آمپر ( شدت جریان ) برای دستگاه مشکل ساز نیست و می توانید آداپتوری با ولتاژ برابر ولی آمپر بالاتر را برای دستگاه خود خریداری کنید. هر اندازه مصرف کننده‌ی برق بزرگتر و تعداد بیش‌تری از همان دستگاه به آداپتور متصل گردد باید شدت جریان یا آمپر آداپتور بالاتر برود. برای نمونه برخی از آمپلی فایرها نیاز به شدت جریان ۳ آمپر دارند و برخی از آداپتور ۱۲ ولت ۵ آمپر استفاده می کنند. گاهی نیاز است که برخی از آمپلی فایرهای مونو را به آداپتور ۲۴ ولت ۱۰ آمپر مجهز کرد ( یا آمپلی فایر ۲۰۰ وات استریو ) و گاهی نیاز است که ال ای دی ها را با آداپتور ۱۲ ولت ۶ آمپر تغذیه کرد. باید اشاره کرد که معمولا بهتر است که شدت جریان را بالاتر از چیزی که مد نظر دارید در نظر بگیرید که افت شدت جریان در آداپتورهای سوئیچینگ تاثیری بر عمر دستگاه و منبع تغذیه نگذارد.

آمپرسنج ایران آداپتور

اندازه و نوع فیش

فیش آداپتور نیز دارای اهمیت است. برق خروجی از طریق فیش نری به دستگاه های گوناگون که دارای ورودی مادگی آداپتور هستند وارد می شود. در نتیجه باید دقت کرد که ورودی دستگاه دارای فیش آداپتور معمولی استاندارد ۲٫۱ میلی متری باشد یا اگر اندازه آن کوچکتر یا بزرگتر است متناسب با آن آداپتور را انتخاب نمود. همچنین برخی از آداپتورها برعکس حالت استاندارد منفی وسط هستند که باید با دقت در نظر داشت.

کابل و سوکت آداپتور

انواع آداپتور کدامند ؟

آداپتور POE:

آداپتور POE همانطور که از اسمش پیداست مخفف عبارت Power Over Ethernet یعنی تغذیه برق از طریق بستر شبکه (اترنت) می باشد. در حال حاضر تکنولوژی های مختلفی برای رساندن برق از بستر اترنت وجود دارد. اما دو عدد از آنها که تحت استاندارد 802.3  نیز می باشند عبارتند از Alternative A و Alternative B . در Alternative B مسیر انتقال برق و شبکه از هم جدا میشوند و امکان عیب یابی مشکلات در آینده را راحت تر می کنند. در یک کابل twisted Pair  زوج سیم های 4و5 ولتاژ مثبت و زوج سیم های 7و8 ولتاژ منفی را عبور می دهد. اما در Alternative A برق و شبکه همگی از یک مسیر و مثل یک دیتا با ولتاژ یکسان عبور میکنند(مشابه تکنولوژی که در انتقال برق میکروفن ها استفاده می شود.) برای سرعت های 10 و 100  از دو زوج سیم استفاده می شود ولی در سرعت های 1000 از تمامی 4 زوج سیم استفاده می شود. برای مطالعه بیشتر در این زمینه و مشاهده این محصولات میتوانید مقاله ی آداپتور POE را مطالعه نمایید.

آداپتور POE ایران آداپتور

آداپتور سوئیچینگ یا پاور سوئیچینگ:

ویژگی اصلی آداپتورهای سوئچینگ در مقایسه با آداپتورهای ترانسفورماتوری، در کیفیت ولتاژ خروجی می باشد. ولتاژ خروجی این آداپتورها کاملا رگوله بوده و مقدار ولتاژ خروجی به مقدار ولتاژ ورودی وابسته نمی باشد. این مورد در تغذیه قطعات حساسی مانند ال ای دی نقش حیاتی ایفا میکند، همچنین با وجود فیلترهای مختلفی که در مدار این آداپتورها مورد استفاده قرار گرفته نویز روی خروجی حذف شده که این موضوع این آداپتورها را تبدیل به بهترین گزینه جهت تغذیه دوربین های مداربسته می نماید.
سبکتر بودن و بالاتر بودن امنیت استفاده از این نوع آداپتورها در مقایسه با آداپتورهای ترانسفورماتوری از دیگر مزیت های این نوع آداپتورها است.در نظر داشته باشید که آداپتور سوئیچینگ یا پاور سوئیچینگ از مجموعه ای از قطعات الکترونیکی ساخته شده اند که کیفیت هر یک از این اقلام می تواند تاثیر بسزایی در کیفیت محصول نهایی داشته باشد و عموما در صورت بروز اشکال در هر یک از این اقلام کل مجموعه دچار اشکال می گردد. بنابراین لازم است هنگام تهیه کالا به کیفیت این قطعات و همچنین نحوه مونتاژ آنها دقت فرمایید.

عموما این آداپتورها به صورت های زیر در بازار ارائه میگردد:

  • بردهای تغذیه سوئیچینگ :

این بردها عموما در داخل دستگاه های الکترونیکی به عنوان تغذیه نصب و استفاده می شوند مانند تغذیه گیرنده های دیجیتال آآداپتور بصورت برد الکترونیکی ارائه می شود.

  • آداپتورهای دیواری:

این دسته را می توان پُرکاربردترین نوع از آداپتورها دانست چرا که در هر خانه‌ای می‌توانیم چند مورد از آن را بببنیم. توان این دسته از منابع تغذیه پایین است و مستقیم و بدون واسطه به پریز برق شهری متصل می شوند. شاید توان حداکثر توان تولید شده این دسته را 20 وات در نظر گرفت. بیشتر شارژرها و دستگاه های قابل حمل پرتابل از این دسته از منابع تغذیه بهره می برند. این دسته دارای روکش عایق کامل پلاستیکی و معمولا به رنگ مشکی هستند.

  • آداپتورهای بین راهی یا آداپتورهای رومیزی:

این دسته را گاهی آداپتور بین راهی یا دو طرف سیم نیز می‌نامند. آداپتور های رومیزی نیز از پُرکاربردترین موارد هستند و به واسطه یک سیم برق رادیویی دو شیار به پریز برق متصل می شوند. یعنی در یک سر خود آداپتور با سوکت مادگی رادیویی و در سر دیگر یک سیم و فیش نری آداپتور دارد. باید سر نری سوکت رادیویی کابل برق را به ورودی آداپتور و دوشاخه کابل برق را به پریز متصل کرد. حداکثر توان خروجی این دسته 100 وات است. روشنایی‌ها و ال ای دی ها، دستگاه‌های آزمایشگاهی، صوتی و تصویری، مانیتور و لپ‌تاپ و .. همگی معمولا از این دسته بهره می برند.

  • آداپتورهای صنعتی ( آداپتورهای فلزی یا آداپتورهای پانچی ):

آداپتورهای صنعتی معمولا دارای روکش و محافظ شبکه ای فلزی هستند و شدت جریان های بالاتری را به کاربر ارائه می دهند. این دسته از منابع تغذیه دارای خروجی سوئیچینگ هستند و معمولا شدت جریان های بالاتری را نسبت به آداپتورهای خانگی و غیر صنعتی ارائه می دهند. خروجی و ورودی برق آن ها معمولا به صورت ترمینال و فیش های ترمینالی است و خبری از فیش و .. دوشاخه نیست. همچنین در شدت جریان های بالا معمولا این دستگاه ها دارای فن خنک کننده هوشمند هستند.

  • آداپتور ترانسی:

ترانس ها و منبع تغذیه های ترانسی نیز از انواع پُرکاربرد منبع تغذیه هستند. این نوع برعکس سوئیچینگ ها دارای اندازه و وزن بالاتری هستند. البته باید درنظر داشت که معمولا آداپتورهای ترانسی دارای شدت جریان دقیق تر اما ولتاژ نادقیق تری در برابر مدل های سوئیچینگ هستند.

مزایای آداپتورها نسبت به دیگر منابع تغذیه

آداپتور در برابر دیگر منابع تغذیه دارای برتری‌هایی است و به همین دلیل می‌توان آن را یکی از محبوب‌ترین و پُرکاربردترین منبع تغذیه بیرونی دانست که هم‌اکنون روی دستگاه‌های مختلف مانند انواع گوشی تلفن، ال ای دی نواری ، آمپلی‌فایر ، برد فلش خور ، مودم ADSL، پرینتر، لپ‌تاپ، دستگاه کارتخوان، مبدل‌های صوتی و تصویری مانند مبدل VGA به AV ، مبدل AV به VGA ، مبدل HDMI به AV ، اسپیکر، و… استفاده می‌شود. دلیل‌ این حجم استفاده گسترده از آداپتورها عبارت است از:

1)  امنیت جانی :

یکی از مهم‌ترین برتری‌های آداپتورها ایجاد امنیت جانی مناسب برای انسان‌ها است. شمار فراوانی از این ابزار دارای ولتاژ پایین هستند و در نتیجه می‌توان بدون نگرانی از خطر برق گرفتگی توسط کاربران عادی و خانگی از آن بهره برد و نگرانی از برق‌گرفتگی از سمت خروجی آداپتور یعنی فیش نری آداپتور نداشت. همچنین کیت الکترونیکی درون دستگاه با یک پوشش پلاستیکی عایق پوشیده شده است.

2) وزن و اندازه کوچک :

اگر با دیگر منابع تغذیه از جمله انواع ترانسفورماتور و … آشنایی داشته باشید می‌دانید که آداپتورها به دلیل وزن و اندازه بسیار کم‌تر در برابر دیگر منابع تغذیه محبوب‌تر هستند و به سادگی می‌توان آن‌ها را جابه‌جا کرد. این دسته به دلیل بهره گیری از فرکانس های بالاتر در تبدیل ولتاژ دارای قیمت ارزان‌تری نیز هستند.

 3) جایگزینی آسان :

از دیگر برتری‌های Adapter ها تعویض شدن آن ها است که بسیار ساده است. فرض را بر این بگذارید که منبع تغذیه یک دستگاه که در درون دستگاه جا داده شده است به هر دلیل بسوزد. تعویض این منبع تغذیه نیازمند تعمیر و باز شدن کل دستگاه و تعویض با استفاده از هویه و … است. اما اگر آداپتور یک دستگاه بسوزد یا دچار مشکل شود بسیار ساده با خرید یک آداپتور جدید می توان آن را به راحتی جایگزین کرد.

نکته: هنگام انتخاب آداپتور در نظر داشته باشید که جریان مشخص شده برای محصول جریان نامی آن می باشد و در صورتی که شما قصد دارید از آداپتور جهت مصارفی استفاده نمایید که در آن لازم است آداپتور چندین ساعت روشن بماند، ۷۵% جریان نامی را به عنوان جریان آداپتور در نظر بگیرید.

در صورت نیاز به مشاوره میتوانید از طریق شماره های درج شده در سایت با کارشناسان ما در ایران آداپتور ارتباط برقرار کنید.